Zwitsal

Alle informatie over Zwitsal luiers en babydoekjes. Vergelijk de verschillende submerken en vind het beste product voor jouw kindje.

Gevoelig Huidje Billendoekjes

Lotion Billendoekjes

Luiers

Maxi Billendoekjes

Nature & Care Billendoekjes

Zwitsal Luiers

Zwitsal Luiers

Zwitsal luiers hebben een kanaaltechnologie, die zorgt voor een optimale vochtverdeling. De luier absorbeert snel en zorgt voor langdurig droge billetjes, dag en nacht, en blijft tot wel 12 uur droog. Daarnaast hebben de luiers een verbeterde comfortabele pasvorm, waardoor de luier goed aansluit en doorlekken voorkomt. De Zwitsal luiers zijn parfumvrij en hebben dus ook geen geurbuiltje meer in de verpakking.

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6

Gemiddelde prijs: €0,32

Gemiddelde sale prijs: €0,27

Zwitsal Babydoekjes

Zwitsal Gevoelig Huidje Billendoekjes

Zwitsal Gevoelig Huidje Billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babyhuidjes. en zijn verrijkt met zinkzalfbestanddelen. 

KenmerkOngeparfumeerd

SoortBillen

Zwitsal Lotion billendoekjes

Zwitsal Lotion Billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld om de billetjes van jouw kleintje op milde wijze schoon te maken en te verzorgen. Door deze milde doekjes voorkom je luieruitslag en andere vervelende huidirritaties bij je kleintje. De milde reinigingslotion en zinkzalfbestanddelen helpen rode billetjes te voorkomen.

KenmerkHypo-allergeen, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Zwitsal Maxi Billendoekjes

Veel sneller dan je misschien zou willen, gaat je kleintje over op vaste voeding. Het verschonen kan dan wat lastiger worden, omdat de ontlasting verandert van structuur en hoeveelheid. Met de extra grote Maxi Billendoekjes van Zwitsal is dat geen probleem, want de zachte ribbelstructuur zorgt voor meer grip en een effectieve reiniging.

KenmerkHypo-allergeen

SoortBillen

Zwitsal Nature & Care Billendoekjes

Zwitsal Nature & Care Billendoekjes met heerlijk zachte Zwitsal geur en plasticvrij: zacht voor de natuur en voor je kleintje! De doekjes zijn biologisch afbreekbaar.

KenmerkDoorspoelbaar, Hypo-allergeen, Ongeparfumeerd

SoortBillen en Gezicht

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Zwitsal Sensitive Billendoekjes

Zwitsal Sensitive Billendoekjes met verzachtende olie & lotion zijn speciaal ontwikkeld om de gevoelige huid op milde wijze schoon te maken en te verzorgen. Bovendien helpen de zinkzalf bestanddelen luieruitslag te voorkomen. Milde reiniging van gevoelige billetjes met beschermende zinkzalfbestanddelen die helpen om rode billetjes te voorkomen

KenmerkHypo-allergeen, Ongeparfumeerd, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeAlle huidtypes

Zwitsal Snoetenpoetsers

Zwitsal Snoetenpoetsers maken snoetjes en handjes snel schoon en zijn verkrijgbaar in de varianten Frozen, Prinsessen en Cars. De doekjes zorgen voor een milde reiniging en zijn onder andere erg handig voor onderweg. Zwitsal Snoetenpoetsers zijn ontwikkeld voor kinderen, zijn hygiënisch en makkelijk in gebruik. De doekjes zijn mild en helpen de huid te beschermen tegen uitdrogen. 

KenmerkHypo-allergeen

SoortGezicht

HuidtypeAlle huidtypes

Zwitsal Water & Care Babydoekjes

Zwitsal Water & Care Babydoekjes zijn zachte babydoekjes van Zwitsal en zijn zacht voor je kleintje én de natuur. Parfumvrij en verrijkt met water en verzorgende bestanddelen. De doekjes zijn biologisch afbreekbaar.

KenmerkDoorspoelbaar, Hypo-allergeen, Ongeparfumeerd

SoortBillen en Gezicht

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Over Zwitsal

Zwitsal is bekend van de babyverzorgingsproducten en de kenmerkende geur. De babydoekjes van Zwitsal zijn erg populair en te krijgen in verschillende submerken. Sinds 2017 verkoopt Zwitsal ook luiers. Deze zijn de afgelopen jaren een aantal keer verbeterd.

Zwitsal babydoekjes

De babydoekjes van Zwitsal zijn erg populair en regelmatig in de aanbieding. De bekendste varianten zijn de Zwitsal Lotion Billendoekjes en de Zwitsal Sensitive Billendoekjes.

Zwitsal luiers 

De prijs en kwaliteit van de luiers is vergelijkbaar met die van andere premium merken zoals Pampers. De luiers van Zwitsal zijn lekker zacht, blijven lang droog en zitten comfortabel. Ze zijn ongeparfumeerden verkrijgbaar in 7 verschillende maten: 

 • Maat 1 (2 t/m 5 kg)
 • Maat 2 (3 t/m 6 kg)
 • Maat 3 (4 t/m 9 kg)
 • Maat 4 (8 t/m 16 kg)
 • Maat 4+ (9 t/m 18 kg)
 • Maat 5 (11 t/m 23 kg)
 • Maat 6 (15 t/m 30 kg)

Dat ze in de smaak vielen bij het grote publiek bleek wel uit het feit dat Zwitsal luiers in het segment babyverzorging werden verkozen tot Beste Introductie 2017. "Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden", aldus het bedrijf. "Wij hebben al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kind zowel overdag als 's nachts langdurig droog."

De afgelopen jaren zijn de luiers een aantal keer verbeterd zodat ze nog comfortabeler zijn voor je kindje.

Eigenschappen van Zwitsal luiers

Zwitsal heeft bijna een eeuw ervaring met babyverzorgingsproducten. Iedereen kent de Zwitsal babydoekjes en badproducten. Zwitsal heeft bij de ontwikkeling van Zwitsal luiers gebruik gemaakt van deze ervaring. De luiers hebben de volgende eigenschappen:

 • Zachte en zeker
 • Comfortabele pasvorm
 • Langdurig droog
 • Dermatologisch getest
 • Met urine-indicator
 • Met naveluitsparing 

"De luiers zijn ideaal voor de tere huid van baby's en jonge kinderen. Ze zijn zeer zacht, waarbij langdurige droogheid wordt gecombineerd met maximaal draagcomfort. Dankzij de hoog opstaande, zachte randjes en sterke absorptie blijven de billetjes van de baby langdurig droog en worden mogelijke lekkages tegengegaan. Dat is ideaal voor overdag, maar zeker ook ’s nachts." 

Zwitsal Zacht en zeker