Over Luier.nl

In 2010 zijn Jeroen en Stef, twee jonge vaders, gestart met de voorganger van Luier.nl. Deze website, Luierinfo.nl, is in 2021 de basis geweest voor Luier.nl. 

Voordat onze kinderen geboren werden hoorden wij van vrienden dat kinderen erg duur zijn. Pas toen wij zelf kinderen kregen begrepen wij wat ze hier mee bedoelden. Het viel ons vooral tegen hoeveel luiers een baby gebruikt en hoe duur die luiers zijn. Gelukkig zijn luiers vaak in de aanbieding. De luiers die onze kinderen gebruiken zijn alleen vaak net niet in de aanbieding in de supermarkt waar wij onze boodschappen doen. Daarom besloten we op zoek te gaan naar een plek waar alle aanbiedingen bij elkaar staan. Helaas konden wij geen duidelijke, onafhankelijke website vinden waar we deze informatie konden vinden. 

Omdat wij denken dat meer mensen op zoek zijn naar een overzicht van alle luier aanbiedingen besloten wij om hier zelf een website voor te maken. Dat is Luier.nl. Het Luier.nl-team is ondertussen uitgebreid met Jetske, Karien en Febe. Samen onderhouden we de website en proberen we dagelijks alle aanbiedingen van luiers en babydoekjes op de website te plaatsen.

Wij hopen dat Luier.nl je helpt om de juiste aanbieding bij jou in de buurt of online te vinden!