Luierinfo

Luierinfo

De geschiedenis van Luierinfo.nl

Op zoek naar de beste luieraanbieding van Pampers, Zwitsal, Kruidvat of een ander merk luier? Jarenlang moest je hiervoor op Luierinfo.nl zijn. Dagelijks vond je daar alle info over luiers en babydoekjes. En ook vergeleken we de luieraanbiedingen bij alle winkels, zowel offline als online.

Luierinfo heeft 10 jaar bestaan en heeft het stokje doorgegeven aan Luier.nl. Als opvolger van Luierinfo proberen we met Luier.nl nog meer aanbiedingen te vinden en deze nog overzichtelijker weer te geven zodat jij eenvoudig de beste deal kunt vinden. En dat doen we niet alleen meer voor luiers en babydoekjes, maar ook voor andere producten die je als jonge ouder goed kunt gebruiken, zoals luieremmers en luiertassen. En natuurlijk proberen we je met onze artikelen ook zoveel mogelijk te informeren over luiers en alles wat daar bij hoort.

Waarom luierinfo?

Luierinfo is ooit gestart om de aanbiedingen van luiers te vergelijken. Dit is ook nog steeds het belangrijkste onderdeel van Luier.nl. Op de aanbiedingenpagina geven we de prijzen weer van alle merken en alle winkels. We kijken dus niet alleen naar de luieraanbiedingen bij online webshops maar ook bij supermarkten en drogisterijen. Hierdoor krijg je alle informatie en kun je de beste keuze maken, of je nou op zoek bent naar Pampers, Lupilu luiers, Zwitsal, huismerk luiers van Etos of naar Huggies. En wist je dat we tegenwoordig niet alleen meer aanbiedingen laten zien maar ook alle standaard prijzen? Hierdoor krijg je alle informatie die je nodig hebt, want bij de ene winkel is de standaard prijs soms lager dan de aanbiedingenprijs van luiers bij een andere winkel.

Niet alleen luiers maar ook babydoekjes

Op Luierinfo vond je naast luiers ook babydoekjes. Deze zijn meegegaan naar Luier.nl. Op de prijzenpagina van babydoekjes vind je de aanbiedingen en prijzen van billendoekjes en toetenpoetsers. Ook hier proberen we de prijzen van zoveel mogelijk verschillende winkels en merken voor je op een rij te zetten. 

Aanbiedingen van Pampers vergelijken

Pampers is het meest gebruikte luiermerk van Nederland. Daardoor zijn de luiers en babydoekjes van Pampers ook goed vertegenwoordigd op Luier.nl. Je vindt op Luier.nl dus aparte pagina's voor de submerken van Pampers, zoals Baby-Dry, Premium Protection, Baby-Dry Pants, Pampers Harmonie. En ook de babydoekjes van Pampers, bijvoorbeeld Fresh Clean, Aqua Pure en Sensitive, zijn uiteraard te vinden op Luier.nl.

Naast de prijzen van Pampers is er ook genoeg achtergrondinformatie over Pampers te vinden:

  1. - Pampers maten, welke maat past bij jouw kind 
  2. - Pampers Active Baby-Dry vs. Baby-Dry
  3. - Pampers - alle merken op een rij

Luier.nl uitgebreider dan de oude website

Elke ouder met kinderen die luiers gebruiken heeft wel eens nagedacht over luiertassen en luieremmers. Ook hier willen we je op Luier.nl voldoende info over geven. In onze overzichten vergelijk je niet alleen de prijzen maar kun je met de filters ook jouw voorkeuren aangeven zodat je de beste emmer of de mooiste tas vindt. Hiermee is de nieuwe site uitgbreider dan Luierinfo.

Luierinfo - info over luiers

Hoewel de info op Luier.nl weggevallen is blijven we het belangrijk vinden om onze bezokeers voldoende te informeren. Vandaar dat we regelmatig luiers vergelijken en andere wetenswaardigheden over luiers op onze info-pagina zetten. Die artikelen sturen we natuurlijk ook rond via onze nieuwsbrief en delen we op social media. Zo vind jij altijd alle informatie over luiers en natuurlijk de beste luieraanbiedingen van dit moment.