Zwitsal tips: verschonen

Het verschonen van je kindje in de nacht of onderweg, het is geen ideale situatie. Zwitsal helpt je een handje en geeft in een paar korte video's handige tips. 

Luier.nl Redactie
17 november 2021 12:00

VideoTipVerschonen

Luiers verschonen in een handomdraai

Luiers verschonen. Het is niet het iets waar je je als aanstaande ouder op verheugt. Maar met een baby ontkom je er helaas niet aan. Zwitsal helpt je graag om dit klusje wat aangenamer te maken, zeker op de momenten wanneer zo'n vieze luier nét even niet uitkomt. Bekijk de drie korte video's en draai je hand er niet meer voor om.

Tips voor 's nachts verschonen

Je ziet geen hand voor ogen, je wil je naaste of de andere kids niet wakker maken en je hebt al helemaal geen zin om een huil-nacht te krijgen. Hoe verschoon je je kindje 's nachts zonder al te veel heisa?

Tips voor verschonen onderweg

Een luier verschonen in de auto? Zwitsal helpt je graag om dit klusje net even wat aangenamer te maken. Met een overzichtelijk stappenplan en een paar handige tips.

Stap voor stap luier verschonen

Zwitsal is een video voor de aanstaande luier-verschoner ook niet vergeten en legt stap voor stap uit hoe je de luier van je kindje het beste kunt verschonen.

En heb je nou nog Zwitsal luiers om al deze tips uit te proberen? Bekijk dan alle actuele aanbiedingen en profiteer van hoge korting!

Deel