Alle Pampers merken op een rij

Pampers bestaat al sinds 1965. Sinds die tijd zijn er een hoop veranderingen plaatsgevonden in het assortiment! In dit artikel zetten we de verschillende Pampers luiers op een rijtje die op dit moment beschikbaar zijn op de Nederlandse markt zijn.

Luier.nl Redactie
28 juni 2018 09:32

MerkenVergelijken

Pampers merken overzicht

Pampers is de grootste luier fabrikant van Nederland. Met de vele soorten en maten is het soms lastig om bij te houden welke merken er nou allemaal zijn, welke het beste past bij jouw kindje en wat ze verschillen zijn. In dit artikel vind je alle actuele Pampers merken die te koop zijn op de Nederlandse markt.

Pampers door de jaren heen

Pampers bestaat al sinds 1965. Sinds de oorsprong is het merk verschillende veranderingen ondergaan. Elk jaar past Pampers wel een merk aan, verbeterd hem of stopt simpelweg met het te produceren. Er zijn submerken verdwenen en submerken bijgekomen.

Op dit moment zijn er 16 Pampers submerken! Hieronder vind je ze allemaal.

1. Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection luiers waren tot 2017 alleen maar beschikbaar in de maten -1 t/m 3. Nu zijn ze beschikbaar in de maten 0 t/m 6 met een paar + maten tussendoor. Het is de enige luier van Pampers die je kindje vanaf de geboorte tot de zindelijkheid kan gebruiken.

Deze luiers zijn 'de beste bescherming van Pampers voor je baby's huidje'. Samen met Pampers Active Fit scoren Premium Protection luiers het maximale aantal sterren op droogheid en zachtheid.

Lees hier meer over het merk.

2. Pampers Active Fit

Pampers Active Fit

Pampers heeft sinds een tijdje de term 'Premium Protection' toegevoegd aan de Active Fit luiers. Voluit heten deze luiers dan ookPampers Premium Protection Active Fit. Samen met Premium Protection staan deze luiers garant om het meest droog en zacht voor je baby te zijn (zie infographic onder nummer 3). Deze luiers zijn ontwikkeld voor een beweeglijke baby. Met Active Fit blijft je baby comfortabel en kan hij - zo lang hij wil - genieten van zijn nieuw ontdekte bewegingsvrijheid.

Lees hier meer over het merk.

3. Pampers Baby-Dry

Pampers Baby Dry

Pampers Baby Dry luiers zijn ontworpen om er voor te zorgen dat baby's droog blijven. De luier neemt dus heel veel vocht op. Toch scoren deze luiers volgens de infographic (zie hieronder) een ster minder op droogheid dan de Premium Protection en Active Fit luiers.

Lees hier meer over het merk.

De gemiddelde prijs van één Baby-Dry luier is €0,32, een Active Fit luier gemiddeld €0,30 en een Premium Protection luier kost gemiddeld €0,38.

Alle Pampers luiers anno 2017

4. Pampers Baby Dry Pants

Pampers Baby Dry Pants

De luierbroekjes Pampers Baby Dry Pants zijn de vervanger van Pampers Easy Up. De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn gemaakt om je kindje tot 12 uur lang droog te houden. De luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en zijn volledig flexibel.

Lees hier meer over het merk.

5. Pampers Active Baby Dry

Pampers Active Baby Dry

Het merk Pampers Active Baby Dry stamt af van de populaire Pampers Baby Dry. Active Baby Dry is gericht op actievere baby's die iets meer ruimte dan gemiddeld nodig hebben rondom de beentjes.

Lees hier meer over het merk.

6. Pampers Sleep & Play

Pampers Sleep en Play

Pampers Sleep & Play luiers zijn de goedkoopste Pampers luiers. Ze zijn echter vaak nog wel iets duurder dan andere 'niet-Pampers' luiers.

Pampers Sleep & Play is verkrijgbaar in de maten 3, 4, 4+ en 5. De Pampers Sleep & Play luier heeft in 2017 Pampers Simply Dry vervangen. Het is de slimme, voordelige manier om je baby droog te houden

Lees hier meer over het merk.

Pampers luiers anno 2017

7. Pampers Premium Protection Pants

Pampers Premium Protection Pants

Pampers Premium Protection Pants zijn eenvoudig aan te trekken en door de zachte materialen zacht voor de huid. De broekjes hebben een zachte rekbare tailleband, zodat ze makkelijk en in één beweging aan te trekken zijn. De luierbroekjes laten lucht circuleren binnen het broekje voor een droge huid die kan ademen en houden vocht vast om je baby tot 12 uur lang droog te houden

Lees hier meer over het merk.

8. Pampers Premium Care

Pampers Premium Care

Pampers Premium Care luiers zijn bedoeld voor jonge baby's en dus te verkrijgen in de maten 1 en 2. De luiers hebben dankzij de DryMax technologie een ongekend absorberend vermogen. Door de absorberende zones nemen Pampers Premium Care luiers maar liefst 15% meer vocht op dan normale luiers.

Lees hier meer over het merk.

9. Pampers Harmonie

Pampers Harmonie

Pampers Harmonie, voorheen bekend als Pampers Pure Protection, beschermen de gevoelige huid van je baby. De luiers zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zachte plantaardige vezels en andere zorgvuldig geselecteerde materialen. Ze bevatten geen parfum, lotion en chloorbleekmiddelen, en zijn dermatologisch getest.

Lees hier meer over het merk.

10. Pampers Harmonie pants

Pampers Harmonie Pants

Pampers Harmonie Pants luierbroekjes zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid. Ze bevatten plantaardige materialen zoals katoen en houden je baby tot 12 uur lang droog!

Net als Pampers Harmonie luiers hebben de luierbroekjes een erg handige urine-indicator die laat weten als je baby geplast of gepoept heeft. Harmonie Pants hebben daarnaast een fijne pasvorm dankzij de rekbare, zachte tailleband.

Lees hier meer over het merk.

11. Pampers Pure Protection

Pampers Pure Protection

Pampers Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby. De luiers bevatten geen parfum, lotion, chloorbleekmiddelen en zijn dermatologisch getest voor de gevoelige huid van je baby. De luiers voelen zacht aan, bieden tot 12 uur droogheid en bevatten een urine-indicator.

Lees hier meer over het merk.

12. Pampers Splashers

Pampers Splashers

Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die ontworpen zijn voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret. Met de Splashers aan kan jouw kindje heerlijk spetteren in het water. In tegenstelling tot gewone luiers, zwellen Pampers Splashers niet op in water

Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die ontworpen zijn voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret. Met de Splashers aan kan jouw kindje heerlijk spetteren in het water. In tegenstelling tot gewone luiers, zwellen Pampers Splashers niet op in water

Lees hier meer over het merk.

13. Pampers New Baby Sensitive

Pampers New Baby Sensitive

Pampers New Baby Sensitive is gericht op de gevoelige huid van uw pasgeboren baby. Ze combineren droogheid met zachtheid en bevatten (vergeleken met Pampers New Baby) tot 50% meer huidverzorgingsingrediënten en een vleugje aloë. Pampers New Baby Sensitive heeft nog een andere handige eigenschap: De urine indicator, die blauw wordt wanneer je baby heeft geplast en zo aangeeft dat de luier mogelijk verschoond moet worden.

Lees hier meer over het merk.

14. Pampers New Baby

Pampers New Baby

Pampers New Baby is de luier voor heel jonge baby's. Ze zijn geschikt voor kindjes met een gewicht van 2 tot 7 kilo. De luier absorbeert meer urine en dunne ontlasting dan andere luiers van Pampers.

Echter zijn deze luiers nauwelijks meer te koop. Maar je kunt natuurlijk altijd even een kijkje nemen naar de aanbiedingen!

15. Pampers Simply Dry - niet meer verkrijgbaar in NL

Pampers Simply Dry

Pampers Simply Dry was actief tot en met 2017. Het merk stond bekend als budgetleider en de hoeveelheid ontlasting hij kon absorberen. Het merk is verbeterd en veranderd. De naam waaronder hij meerendeels actief is, is Pampers Sleep & Play.

16. Pampers Easy Up - niet meer verkrijgbaar in NL

Pampers Easy Up

Pampers Easy Up broekjes zijn luierbroekjes van Pampers die tot 2016 actief waren. Ze zijn toen vervangen door Baby-Dry Pants.

Kindje draagt Pampers Premium Protection Active Fit

Heb je nog geen keuze gemaakt welke het beste past bij jouw kindje? Neem een kijkje op de Pampers aanbiedingen pagina, bestel een paar mini-pakken en probeer ze uit!

Deel