Pampers Active Baby Dry vs. Baby Dry

Active Baby Dry is een submerk van Pampers wat steeds vaker in de aanbieding is. Maar wat is nou eigenlijk het verschil tussen Pampers Active Baby Dry en het populaire submerk Baby Dry? 

Luier.nl Redactie
22 januari 2021 11:13

Vergelijken

Naast het populaire submerk Pampers Baby Dry heb je ook Pampers Active Baby Dry. Steeds vaker is Pampers Active Baby Dry in de aanbieding. Daarom is Luier.nl op onderzoek uit gegaan want wat is nou eigenlijk het verschil tussen de twee submerken? En is Active Baby Dry een mix tussen Pampers Active Fit en Pampers Baby Dry of is het heel wat anders?

Het merk Pampers Active Baby Dry

Pampers Active Baby Dry stamt af van het populaire submerk Pampers Baby Dry. Omdat Pampers merkte dat het submerk Pampers Baby Dry aansloeg bij de consument zijn ze het submerk gaan uitbreiden. Daaruit is Pampers Active Baby Dry voortgekomen.

Het submerk is perfect voor kindjes die graag de Baby Dry luiers van Pampers dragen, iets groter rondom de beentjes zijn en nét wat actiever zijn dan de gemiddelde baby. Het was in eerste instantie niet de bedoeling van Pampers om het submerk in Nederland te verkopen. Dit gebeurt wel omdat een aantal Nederlandse webshops het submerk tóch willen aanbieden.

Wat is het verschil?

Ondanks dat het verschil tussen Pampers Active Baby Dry en Baby Dry nihil is, is het zeker aanwezig! Het verschil zit vooral in de drooglaag van de luiers. Pampers Active Baby Dry heeft namelijk een verbeterde drooglaag. De drooglaag kan meer ontlasting sneller absorberen.

Daarnaast zijn de Pampers Active Baby Dry luiers qua afmeting iets ruimer rondom de beentjes. Hoeveel de luiers qua afmeting precies van elkaar verschillen, hebben we niet kunnen achterhalen.

Verschillen tussen Pampers Active Baby-Dry en Baby Dry


Dus is jouw baby wat beweeglijker dan de gemiddelde baby en heeft hij wat meer ruimte bij de beentjes nodig? Dan is Pampers Active Baby Dry jouw go2! Blijf je toch liever bij de klassieke Pampers Baby Dry? Geen probleem, ook deze luiers blijven vaak in de aanbieding!

Deel