Huggies

Huggies verkoopt naast gewone luiers ook luiers die gericht zijn op specifieke doelgroepen. Huggies Little Swimmers is de zwemluier en Huggies DryNites is een luier voor oudere kinderen die nog wel eens in bed plassen. Hiernaast zijn de babydoekjes populair.

Little Swimmers

Natural Care Babydoekjes

Ultra Comfort

All Over Clean Billendoekjes

Babydoekjes Newborn

Huggies Luiers

Huggies Little Swimmers

Met de zwemluiers van Huggies Little Swimmers kan uw kind heerlijk in het water spelen. Normale luiers zetten uit in water en worden zwaar, wat ervoor zorgt dat de baby naar beneden zakt. Huggies Little Swimmers wegwerp zwembroekjes beschermen in het water zonder dat ze opzwellen en met de Disney designs zijn ze ook nog leuk! 

Type:Zwemluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:2-3, 3-4, 5-6

Gemiddelde prijs: €0,75

Gemiddelde sale prijs: €0,57

Huggies Ultra Comfort

Huggies Ultra Comfort hebben een rekbare tailleband die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort. Daarnaast absorberen de luiers binnen drie seconden door de nieuwe Dry Touch Technologie en hebben de luiers een speciale binnenzak die helpt lekker voorkomen.

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:3, 4, 5, 6

Gemiddelde prijs: €0,32

Gemiddelde sale prijs: €0,26

Huggies Ultra Comfort Newborn

Huggies Ultra Comfort Newborn luiers hebben een rekbare tailleband die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort. Daarnaast absorberen de luiers binnen drie seconden door de nieuwe Dry Touch Technologie en hebben de luiers een speciale binnenzak die helpt lekker voorkomen. De veiligheidsindicator verandert van kleur als hij nat wordt. 

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:1, 2

Huggies Ultra Comfort Pants

Huggies Ultra Comfort Pants hebben een rekbare tailleband die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm zorgt voor een uitstekende pasvorm en comfort. Daarnaast absorberen de luiers binnen drie seconden door de nieuwe Dry Touch Technologie en hebben de luiers een speciale binnenzak die helpt lekker voorkomen. De veiligheidsindicator verandert van kleur als hij nat wordt.

Type:Luierbroekje

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:4, 5, 6

Gemiddelde prijs: €0,46

Gemiddelde sale prijs: €0,31

Huggies DryNites Boy

Huggies DryNites Boy bieden onovertroffen bescherming voor een droge nacht van je zoontje. DryNites nachtbroekjes zijn extra absorberend en geven je kindje het gevoel van ‘groot zijn’, doordat de broekjes op gewoon ondergoed lijken dankzij de vrolijke Disney prints. Zo krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en dat helpt om ook ’s nachts droog te worden.

Type:Luierbroekje, Nachtluier

Geschikt voor geslacht:Jongen

Maten:3-5, 4-7, 8-15

Gemiddelde prijs: €0,92

Gemiddelde sale prijs: €0,74

Huggies DryNites Girl

Huggies DryNites Girl bieden onovertroffen bescherming voor een droge nacht. DryNites nachtbroekjes zijn extra absorberend en geven je kindje het gevoel van ‘groot zijn’, doordat de broekjes op gewoon ondergoed lijken dankzij de vrolijke Disney prints. Zo krijgt je kindje meer zelfvertrouwen en dat helpt om ook ’s nachts droog te worden.

Type:Luierbroekje, Nachtluier

Geschikt voor geslacht:Meisje

Maten:3-5, 4-7, 8-15

Gemiddelde prijs: €0,87

Gemiddelde sale prijs: €0,74

Huggies Babydoekjes

Huggies Natural Care Babydoekjes

Huggies Natural Care zijn verrijkt met Aloë Vera, dat bekendstaat om zijn huidverzorgende eigenschappen. Natural Care doekjes hebben natuurlijke, absorberende vezels voor een gezonde huid.

KenmerkHypo-allergeen, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Huggies All Over Clean Billendoekjes

Huggies All Over Clean Babydoekjes zijn zachte babydoekjes, ideaal om het huidje van je baby of kindje mild te reinigen of vieze babyhandjes mee af te nemen. Deze babydoekjes bieden een effectieve reiniging en de heerlijke geur van komkommer.

SoortBillen en Gezicht

Huggies Babydoekjes Newborn

Huggies Babydoekjes Newborn geven je baby snel een schone en frisse huid. De billendoekjes zijn dermatologisch getest, geurvrij en veilig voor de gevoelige huid. Huggies Babydoekjes Newborn zijn zacht, dik en veilig vanaf de eerste dag. De doekjes zijn klinisch getest en bevatten 0% fenoxyethanol, parabenen, parfum en alcohol.

KenmerkOngeparfumeerd

SoortBillen

Huggies Pure Babydoekjes

Huggies Pure Babydoekjes zijn ontwikkeld voor de gevoelige babyhuid. De Huggies babydoekjes bieden een zachte reiniging, zonder de huid van je baby te irriteren. Deze billendoekjes bevatten geen geurstoffen, alcohol of andere overbodige stoffen. Het is een luierdoekje dat de huid van je baby respecteert. 

KenmerkOngeparfumeerd

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Huggies Pure Extra Care Babydoekjes

Huggies Pure Extra Care Babydoekjes zijn de dikste doekjes van Huggies. De doekjes hebben een kussenachtige textuur waardoor ze ideaal zijn voor het reinigen van de gevoelige babyhuid. De doekjes bestaan voor 99% uit zuiver water.

Huggies Soft Skin Babydoekjes

Huggies Soft Skin is een van de populaire submerken babydoekjes van Huggies. Soft Skin babydoekjes zijn zeer geschikt voor de tere babyhuid, doordat ze geen alcohol bevatten en voorzien zijn van een verzachtende en hydraterende lotion van Shea Butter.

KenmerkOngeparfumeerd

SoortBillen en Gezicht

Over Huggies

Huggies luiers zijn luiers van de Engelse producent Kimberly-Clark, die in 1978 zijn eerste wegwerpluiers op de markt bracht. Vanwege de jarenlange traditie zijn de luiers en zwemluiers van Huggies ook in Nederland razend populair.

Huggies luiers submerken

Huggies verkoopt gewone luiers en luiers die gericht zijn op specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor oudere kinderen die nog wel eens in bed plassen. In totaal zijn er zes series:

  • Huggies Ultra Comfort
  • Huggies Ultra Comfort Newborn
  • Huggies Ultra Comfort Pants
  • Huggies Little Swimmers
  • Huggies DryNites Boy
  • Huggies DryNites Girl

Huggies Little Swimmers is de zwemluiers van het merk, terwijl Huggies DryNytes bedoeld zijn voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar die nog wel eens in bed plassen. Huggies Ultra Comfort Pants zijn de luierbroekjes van het Engelse merk.

Huggies Little Swimmers aanbieding

Huggies babydoekjes

Huggies babydoekjes zijn er in verschillende varianten en vaak in de aanbieding. De bekendste varianten van Huggies babydoekjes zijn de Huggies All Over Clean Billendoekjes en de Huggies Pure Babydoekjes.