Etos

Het baby assortiment van het huismerk van Etos bestaat onder andere uit luiers, luierbroekjes, zwemluiers en billendoekjes. De Etos producten worden veelal gebruikt omdat ze betaalbaar en van goede kwaliteit zijn! Lees nu alles over de baby producten van Etos. 

Luierbroekjes

Luiers

Puur en Zacht

Zwemluiers

Baby Lotion Billendoekjes Lavendel

Etos Luiers

Etos Luierbroekjes

Etos Luierbroekjes zijn zacht en dun en hebben een perfecte pasvorm voor optimale bewegingsvrijheid en comfort. Dankzij de elastische zijkanten zijn de luierbroekjes makkelijk aan en uit te trekken. Scheur bij het verschonen eenvoudig de zijkanten open.

Type:Luierbroekje

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:4, 5, 6, 7

Gemiddelde prijs: €0,36

Gemiddelde sale prijs: €0,30

Etos Luiers

Etos luiers zijn voorzien van leuke prints van Woezel & Pip. De Flash Dry technologie zorgt er voor dat de luier nog sneller droger wordt. En doordat er minder grondstoffen gebruikt worden is de luier minder belastend voor het milieu.

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6, 7

Gemiddelde prijs: €0,16

Gemiddelde sale prijs: €0,14

Etos Luiers Puur en Zacht

Etos Luiers Puur en Zacht zijn zacht zodat de gevoelige huid van je kindje langer droog blijft. De extra zachte toplaag zorgt voor comfort, de luier sluit goed aan voor optimale bescherming en met de elastische klittenbandsluiting zijn de luiers makkelijk te sluiten.

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:2, 3, 4, 5

Gemiddelde prijs: €0,23

Gemiddelde sale prijs: €0,21

Etos Zwemluiers

Etos Woezel & Pip zwemluiers hebben een speciaal buitenlaagje waardoor de luier zich niet volzuigt met water, de ontlasting tegenhoudt en daardoor het zwemwater schoonhoudt. En net als bij de gewone Etos luiers is de verpakking versierd met de vrolijke figuren van Woezel & Pip.

Type:Zwemluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:L, M

Etos Babydoekjes

Etos Baby Lotion Billendoekjes Lavendel

Etos Baby Lavendel Lotion Billendoekjes zijn voorzien van lotion voor het reinigen en verzorgen van babybilletjes. De babydoekjes bevatten kalmerend aloë vera en een rustgevende lavendelgeur. 

SoortBillen

Etos Baby Lotion Billendoekjes Mild

Etos Baby Lotion Billendoekjes Mild hebben een lotion voor het schoonmaken en verzorgen van babybilletjes. Ze bevatten zink en aloë vera om de babyhuid te kalmeren.

KenmerkExtra reinigingslotion, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeAlle huidtypes

Etos Baby Lotion Billendoekjes Pure

Etos Baby Lotion Billendoekjes Pure reinigen en verzorgen op zachte wijze babybilletjes met een gevoelige huid. De reinigingslotion is speciaal ontwikkeld met natuurlijke ingrediënten en bevat geen parfum. Vermindert de kans op allergische huidreacties. pH-huidneutraal en dermatologisch getest.

KenmerkExtra reinigingslotion, Ongeparfumeerd, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeGevoelige huid

Etos Baby Lotion Billendoekjes Sensitive

Etos Baby Lotion Billendoekjes Sensitive zijn voorzien van extra milde, parfumvrije lotion voor het reinigen en verzorgen van de gevoelige babybilletjes.

KenmerkExtra reinigingslotion, Ongeparfumeerd, PH-Neutraal

SoortBillen

HuidtypeGevoelige huid

Over Etos

Etos luiers, luierbroekjes, zwemluiers en babydoekjes behoren tot de populairste huismerk luiers en babydoekjes op de Nederlandse en Belgische markt. Door de jarenlange ervaring heeft Etos goede, leuke en relatief goedkope luiers! 

Ontdek onze eigen merk luiers! Waarom? Omdat ze extra goed droog houden, minder belastend voor het milieu zijn en omdat je er, ondanks alle nieuwe gebruikte technologieën, nog steeds een zacht prijsje voor betaalt. Staak je zoektocht: de Etos luier is dé luier voor jouw kindje! Aldus promotie tekst Etos.

Soorten Etos luiers en babydoekjes

Er zijn twee soorten Etos luiers op de Nederlandse markt te verkrijgen. Als eerst kwamen de Woezel en Pip luiers maar sinds 2019 zijn ook de Puur en Zacht luiers erbij gekomen, beide met hun eigen kwaliteiten. 

Etos Woezel & Pip luiers

Etos is vriendjes geworden met Woezel & Pip, de twee allerliefste hondjes van de wereld. De Woezen & Pip luiers zijn geschikt voor kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg en verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6. De luiers staan vooral bekend om hun droogtijd. De Woezel & Pip luiers zijn namelijk droog binnen een minuut. 

Etos heeft in 2021 de Woezel & Pip luier vernieuwd. De nieuwe Flash Dry technologie zorgt er voor dat de luier nog sneller droger wordt. En doordat er minder grondstoffen gebruikt worden is de luier minder belastend voor het milieu.etos woezel en pip luiers

Onder de Woezel & Pip serie vallen ook de Etos luierbroekjes. De luierbroekjes van Etos zijn beschikbaar in de maten 4 t/m 6. Dit maakt ze geschikt voor peuters en kleuters met een gewicht van 8 t/m 30 kg. De broekjes kenmerken zich vooral door een goede pasvorm en extreme zachtheid.

Ook de Zwemluiers van Etos vallen onder de Woezel en Pip serie. De Etos Woezel & Pip zwemluiers zijn van dezelfde kwaliteit als de gewone Etos Woezel & Pip luiers, maar hebben een speciaal buitenlaagje waardoor de luier zich niet volzuigt met water, de ontlasting tegenhoudt en daardoor het zwemwater schoonhoudt. En net als bij de gewone Etos luiers is de verpakking versierd met de vrolijke figuren van Woezel & Pip. De zwemluier is te krijgen in de maten M en L.

Etos Puur & Zacht

Zoals de naam al aangeeft zijn deze luiers enorm zacht! De zachte toplaag neemt vocht snel op zodat het gevoelige huidje van je kindje extra lang droog blijft. En dat voor een zacht prijsje. Deze zachte luiers nemen vocht snel op zodat het gevoelige huidje van je kindje extra lang droog blijft. 

De Etos Puur & Zacht luiers zijn de eerste luiers ter wereld met een papieren verpakking. Dus als je kiest voor de Etos Puur & Zacht luier kies je niet alleen voor de comfort van je kindje maar ook voor het milieu! Deze luiers zijn namelijk verpakt in een 100% biologisch afbreekbare papieren tas.

Etos Woezel en Pip

Etos babydoekjes

Etos verkoopt babydoekjes van het eigen huismerk. De Etos Baby Lotion Billendoekjes vochtige doekjes reinigen en verzorgen de tere babybilletjes. De reinigingslotion is parfumvrij, speciaal voor de gevoelige huid. De doekjes zijn zacht en sterk.Wil je gelijk verder kijken naar een specifiek Etos babydoekje? Hieronder zie je alle varianten.

Etos billendoekjes