Etos Woezel & Pip luier vernieuwd

Etos heeft in 2021 de Woezel & Pip luier vernieuwd. De nieuwe Flash Dry technologie zorgt er voor dat de luier nog sneller droger wordt. En doordat er minder grondstoffen gebruikt worden is de luier minder belastend voor het milieu.

Luier.nl Redactie
28 oktober 2021 12:00

MerkenNieuw

Etos Luier met Woezel & Pip

Doordat de vernieuwde Woezel & Pip luier gebruik maakt van de absorberende techniek Flash Dry blijven de billetjes van je kindje droger. Met de Flash Dry technologie is de luier binnen een minuut droger. En ook de Magical Air technologie van luchtdoorlatende banen zorgt voor een goede absorptie! Hierdoor is de kans op huiduitslag kleiner . Heerlijk voor je kindje! De nieuwe luier bevat daarnaast minder grondstoffen dan de vorige versie en is daarmee dus milieuvriendelijker.

De vernieuwde Etos Woezel en Pip luier beschikt hiernaast over:

  1. Multiflex Closing System: Met flexibele tapes kan de luier goed worden afgesloten. De tapes kunnen niet alleen aan de bovenkant van de luier worden vastgemaakt maar aan de volledige luier. Zo kun je de Woezel en Pip luier goed sluiten. Hierdoor zit de luier comfortabel en lekt hij niet.
  2. Magical Air Channels: Dit systeem bestaat uit drie luchtdoorlatende banen waardoor lucht vrij kan circuleren in de luier. Hierdoor verspreidt het vocht zich beter in de kern van de luier waardoor dit snel wordt afgevoerd en de billetjes langer droog blijven.
  3. Extra zachte 3D-toplaag: De luiers van Etos hebben een extra zachte toplaag met reliëf. Deze specifieke 3D-structuur en de zachtheid van de bovenste laag maken deze luiers daarom extra comfortabel voor kindjes om te dragen. Vaak hebben alleen de kleinste maatjes luiers een reliëfstructuur bij het kruis en de grotere maten een toplaag met vlakke structuur. Etos heeft ervoor gekozen om alle maten van de luiers deze fijner aanvoelende 3D-toplaag mee te geven. Zo genieten ook de grotere kindjes mee van het premium comfort!
  4. Het EU Ecolabel: Etos luiers hebben het EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk dat duurzamere productie en consumptie stimuleert. Dit betekent dat de luiers eco friendly zijn: geproduceerd met gebruik van minder grondstoffen, energie, water en schadelijke stoffen.
  5. Etos woezel en pip

Wist je dat?

Je kunt ervoor zorgen dat de luiers van Etos optimaal absorberen door na het openen de luier even uit te schudden. Controleer daarna of de randjes aan de binnenkant van de luier goed omhoog staan en of de gekleurde luierstrip aan de voorkant zit. Rek beide flexibele zijkanten een beetje uit en plaats de klittenbandsluiting op gelijke afstand tot het midden van de luierstrip, zodat de luier recht zit en goed aansluit.

Etos luiers kopen?

De luiers van Etos zijn verkrijgbaar in de maten 1 tot en met 6. Hiermee zijn ze geschikt voor kinderen tot 30 kg. Omdat het luiers van het huismerk van Etos zijn, zijn de luiers uiteraard te koop bij Etos, zowel in de fysieke winkel als online. Hiernaast worden de luiers verkocht via bol.com en AH.nl. Wil je de prijzen eerst vergelijken? Kijk dan op onze prijzenpagina!

Deel