Pampers introduceert: Pampers Harmonie Hybrid

Pampers Harmonie Hybrid zijn deels herbruikbaar en deels wegwerpbaar. Pampers probeert met deze introductie functionaliteit en duurzaamheid te combineren. 

Luier.nl Redactie
6 september 2021 15:43

NieuwMerken

Pampers introduceert een luier die van twee markten thuis is namelijk: deels herbruikbaar en deels wegwerpbaar. Pampers Harmonie Hybrid zijn onder het mom 'samen maken we de wereld van baby's beter' geproduceerd. De luiers bestaan uit twee delen, de wasbare luier en de wegwerpbare toplaag.

1. De wasbare luier

De herbruikbare luier heeft dubbele beschermrandjes die aansluiten rond de beentjes waarmee lekken tegen wordt gegaan. De sluitingen zijn verstelbaar met behulp van drukknoopjes waardoor de luiers meegroeien met je baby.

De wasbare luiers zijn te verkrijgen in zes leuke motieven waaronder safari, koekjes met melk en konijntjes. Bekijk hier waar je de wasbare luiers het goedkoopst kunt aanschaffen

.

2. De wegwerpbare toplaag

De wegwerpbare toplaag is los te koop en trekt het meeste vocht en vuil weg waardoor de wasbare luier minder hoeft op te vangen. Pampers claimt dat je op precies dezelfde absorberende kern, die andere Pampers luiers ook hebben, kan vertrouwen.

Pampers heeft twee soorten wergwerpbare toplagen geproduceerd. De standaard absorptie toplaag en de extra absorptie toplaag. De extra absorbtie toplaag is bijvoorbeeld voor 's nachts goed te gebruiken.

Zowel de wasbare luier als de toplagen bevatten 0% parfum, lotion, chloorbleekmiddelen of inkt die in contact komt met de huis. Tevens zijn alle producten van Pampers getest en goedgekeurd door dermatologen van de Skin Health Alliance.

Hoe verschoon ik de Pampers Harmonie Hybrid luiers?

Hoe zorg ik voor de perfecte pasvorm?

Ben je geïnteresseerd geworden in de Pampers Harmonie Hybrid maar zit je nog met een paar vragen? Bekijk in dat geval de veelgestelde vragen pagina van Pampers!

Deel