Lupilu

Lupilu luiers en babydoekjes zijn van het huismerk van Lidl. Lupilu luiers zijn er in de submerken Comfort, Soft&Dry en Soft&Dry Pants. Hiernaast verkoopt Lidl babydoekjes van het merk Lupilu.

Comfort

Soft & Dry

Soft & Dry Pants

Vochtige Babydoekjes Sensitive

Lupilu Luiers

Lupilu Comfort

Lupilu Comfort luiers houden tot 8 uur droog en zijn super zacht. Lupilu Comfort zijn luiers van het huismerk van Lidl en verkrijgbaar in de maten 1 en 2. 

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:1, 2

Lupilu Soft & Dry

Lupilu Soft & Dry luiers zijn luiers van het huismerk van Lidl en houden tot 12 uur droog en zijn ademend. De luiers zijn verkrijgbaar in de maten 3 tot en met 6.

Type:Babyluier

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:3, 4, 5, 6

Lupilu Soft & Dry Pants

Lupilu Soft & Dry Pants zijn de luierbroekjes van het eigen merk van Lidl, Lupilu. De luierbroekjes zijn te koop in de maten 5 en 6. Lees hier meer over Lupilu Soft & Dry Pants.

Type:Luierbroekje

Geschikt voor geslacht:Jongen en meisje

Maten:5, 6

Lupilu Babydoekjes

Lupilu Vochtige Babydoekjes Sensitive

Lupilu Vochtige Babydoekjes Sensitive zijn babydoekjes van het huismerk van Lidl voor de gevoelige huid. 

SoortBillen

Over Lupilu

Lidl luiers van Lupilu 

Lupilu luiers zijn de bekende luiers van het huismerk van supermarktketen Lidl. De luiers van Lidl zijn verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6 en geschikt voor baby's en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. De submerken zijn:

  • Comfort
  • Soft&Dry
  • Soft&Dry Pants

Lupilu luiers verpakkingen

Prijzen Lidl luiers

Wat kosten Lupilu luiers? De luiers zijn van de prijsvechter Lidl en dus enigszins logischerwijs goedkoop in vergelijking met veel andere merken luiers. De gemiddelde standaardprijs van Lupilu Soft & Dry en Lupilu Comfort schommelt tussen de € 0,10 en € 0,23, waarbij de grootste maten het duurst zijn. De gemiddelde aanbiedingsprijs ligt tussen de € 0,08 en € 0,17. Kortingen van meer dan 50% zijn niet gebruikelijk, maar komen zo nu en dan voor.

Aanbiedingen

Lidl stunt regelmatig met luier aanbiedingen en fikse kortingen op Lupilu luiers. De frequentie is niet vergelijkbaar met acties van de grootste luier merken, maar met de juiste 'bevoorrading' kun je een tijdje wachten tot de juiste aanbieding. 

Lupilu luierbroekjes 

Lupilu Soft & Dry Pants luierbroekjes zijn net zoals broekjes van andere merken een stuk prijziger dan de luiers. De gemiddelde standaardprijs van de Lupilu luierbroekjes bedraagt € 0,25 (maat 5) tot € 0,28 (maat 6); de gemiddelde aanbiedingsprijs respectievelijk € 0,21 en € 0,23. 

Lupilu luiers maat 1 en 4

Lupilu babydoekjes

Lidl verkoopt babydoekjes van het eigen merk Lupilu onder de naam Lupilu Vochtige Babydoekjes Sensitive.