Bijzondere Pampers commercial: 1 jaar!

Ontroerende Pampers commercial uit Japan. Een baby is 1 jaar geworden, een extra bijzonder moment omdat de vader met Pampers er iets speciaal van maakt.

Luier.nl Redactie
14 december 2022 20:22

CommercialVideo

Deze Japanse commercial van Pampers heeft op youtube al meer dan 7 miljoen views gekregen. En ja, het laat ons ook niet onberoerd!

Deze reclame van Pampers zul je niet zo snel in Nederland zien, in Japan daarentegen weten ze wel hoe ze een emotionele commercial moeten schieten. Heel anders dan deze poop reclame die trouwens ook al meer dan 3 miljoen views heeft.

Ook al is onderstaande commercial in het Japans en zie je Japanse teksten, je begrijpt het toch volledig en voelt gewoon hoe bijzonder het is. Je ziet een moeder met een kindje die net 1 jaar is geworden naar een arts gaan, waarschijnlijk een soort van consultatiebureau. Het kindje zit natuurlijk nog in de luier (een Pampers luier) en bij het bezoek aan de arts worden wat testjes gedaan. De moeder vertelt over haar kindje en ook over hoe zwaar het is als jonge moeder. Ondertussen is de vader druk bezig in de gang en als de moeder klaar is met haar kindje dan is dan wacht haar een ontroerende verrassing....

Bekijk het zelf! 

Deel