StarPlus: de luieremmer die Nederland gaat veroveren

De StarPlus luieremmer is een high-end product samengesteld met de nadruk op gezondheid, veiligheid en eenvoudig gebruik. StarPlus is een ware hit in Oostenrijk en Zwitserland en is sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland!

Luier.nl Redactie
30 november 2021 12:00

LuieremmersNieuw

De geurloze luieremmer

De nieuwste luieremmer van StarPlus is de enige luieremmer in Nederland die vrijwel geurloosis. Met een dubbele ingebouwde klep, een actief koolstoffilter en luierzakken die geen geuren doorlaten ben je voorgoed af van nare geurtjes. Ook is de StarPlus emmer in vergelijking met andere luieremmers aanzienlijk goedkoper!

De StarPlus luieremmer is bedacht en gefabriceerd in Zwitserland en heeft hierdoor een zeer fraai design. Het is een witte emmer met een blauwe klep. De antibacteriële laag, die over de gehele emmer heen zit, doodt 99% van de ziektekiemen. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat er niets uit de emmer kan ontsnappen en garandeert 100% dichtheid.

geopende luier emmer star plus

Starplus luieremmer eigenschappen

  • Anti-geursysteem
  • Kan tot 30 vieze luiers bevatten
  • Navulcassettes die tot 200 vieze luiers kan bevatten
  • Actief koolstoffilter
  • Milieubewust en recyclebaar

Geen gedoe of geknoei

StarPlus is gemakkelijk te gebruiken zonder gedoe of geknoei omdat de easy-push-klep de vieze luier in de bak duwt. Als de luierafvalbak vol is, snij je de folie gewoon af met het ingebouwde mesje, leg je een knoop in de folie en is hij klaar om te legen. Bekijk de onderstaande video om te zien hoe dit in z'n werking gaat.

Door de uitgedachte vorm van deze emmer is het voor kruipende kids vrijwel onmogelijk de emmer om te gooien of op omhoog te trekken. De emmer kan tot wel 30 luiers bevatten en heeft de volgende afmeting: 40cm (H) x 30cm (D) x 40cm (B).Starplus navulcassettes

De StarPlus emmer maakt gebruik van z'n eigen navulcassettes. De cassette bevat een vijf meter zak waarin maximaal 200 luiers kunnen worden opgeborgen. Dit houdt in dat je met 1 navulcassettes, de luieremmer +- 60 keer kunt vervangen voordat er een nieuwe navulcassette moet komen. 1 navulcassette kost zo'n €10,- en is te bestellen bij bol.com.

navulcasssette star plus

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je hem gelijk bestellen? Vergelijk de prijzen!

Of wil je nog meer weten over StarPlus, de luieremmer zelf of bijvoorbeeld de garantie? Bekijk de website van Starplus!

Deel