Pampers Harmonie babydoekjes vernieuwd

Pampers Harmonie babydoekjes zijn geïntroduceerd in 2020. Deze babydoekjes zijn ontworpen met biologisch afbreekbare vezels, 99% water en dermatologisch getest. Ze zijn vrij van alcohol, parfum, en kleurstoffen en bieden een zachte en milde reiniging voor de gevoelige babyhuid. Pampers blijft hun productassortiment upgraden en heeft daarom in 2023 de Harmoni babydoekjes vernieuwd, waarbij er 3 varianten zijn ontstaan. Wij hebben de babydoekjes met elkaar vergeleken.

Luier.nl Redactie
24 maart 2023 12:00

Vergelijken

Pampers Harmonie heeft drie verschillende soorten babydoekjes: Pampers Harmonie Coco, Pampers Harmonie Aqua, en Pampers Harmonie New Baby. Hoewel alle drie de varianten van de Harmonie-lijn zijn ontworpen om de gevoelige huid van baby's te reinigen en te verzorgen, hebben ze elk unieke kenmerken en voordelen.

Pampers Harmonie Coco Babydoekjes zijn gemaakt met 99% water en zijn verrijkt met kokosnootolie. Kokosnootolie heeft hydraterende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van huidirritaties. Deze babydoekjes zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen en zijn dermatologisch getest. Pampers Harmonie Coco Babydoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden gebruikt om de gevoelige huid van je baby op een zachte manier te reinigen en te verzorgen.

Pampers Harmonie Aqua Babydoekjes zijn gemaakt met 99% water en zijn ideaal voor ouders die op zoek zijn naar babydoekjes zonder toegevoegde ingrediënten. Deze babydoekjes zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen en zijn dermatologisch getest. Pampers Harmonie Aqua Babydoekjes zijn geschikt voor dagelijks gebruik en kunnen worden gebruikt om de gevoelige huid van je baby op een zachte manier te reinigen en te verzorgen.

Pampers Harmonie New Baby Babydoekjes zijn speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's en zijn gemaakt met 99% water en biologisch afbreekbaar materiaal. Deze babydoekjes zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen en zijn dermatologisch getest. Pampers Harmonie New Baby Babydoekjes zijn zacht genoeg voor de meest gevoelige huid en kunnen worden gebruikt om de huid van je baby te reinigen en te verzorgen, zelfs tijdens de eerste weken van zijn of haar leven.

In het kort zijn de Pampers Harmonie Coco babydoekjes verrijkt met kokosolie voor extra hydratatie, de Pampers Harmonie Aqua babydoekjes zijn gemaakt van 99% water en hebben geen toegevoegde ingrediënten, en de Pampers Harmonie New Baby babydoekjes zijn speciaal ontworpen voor pasgeboren baby's en zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal. Alle drie de varianten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen. Welke variant je kiest, hangt af van je eigen voorkeur en de behoeften van je baby.

Andere babydoekjes van Pampers

Naast de babydoekjes van Harmonie zijn ook de meer bekendere babydoekjes van Pampers nog steeds te koop.

Pampers Sensitive Babydoekjes zijn ontworpen om de gevoelige huid van je baby op een zachte manier te reinigen. Deze babydoekjes zijn dermatologisch getest en zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen. Ze zijn ook gemaakt van 99% water en biologisch afbreekbaar materiaal.

Pampers Aqua Pure Babydoekjes zijn ontworpen voor ouders die een duurzame en milieuvriendelijke keuze willen maken voor hun babydoekjes. Deze babydoekjes zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbaar materiaal en zijn vrij van parfum, alcohol en parabenen. Ze zijn ook ontworpen om de gevoelige huid van je baby op een zachte manier te reinigen.

Pampers Fresh Clean Babydoekjes zijn ontworpen om de huid van je baby op een zachte manier te reinigen en een verfrissend gevoel te geven. Deze babydoekjes zijn verrijkt met aloë vera en zijn vrij van parabenen, alcohol en parfum. Ze zijn ook gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal en zijn dermatologisch getest.

Kortom, Pampers babydoekjes zijn verkrijgbaar in verschillende varianten die allemaal zijn ontworpen om de gevoelige huid van je baby op een zachte manier te reinigen en te verzorgen. Of je nu op zoek bent naar babydoekjes die zijn verrijkt met aloë vera of kamille-extract, of babydoekjes die zijn ontworpen voor een milieuvriendelijke keuze, er is een Pampers babydoekje. Op onze vergelijkingspagina van Pampers babydoekjes kun je de verschillende babydoekjes met elkaar vergelijken. Hierbij kun je naar de eigenschappen kijken, maar laten we ook de prijzen van de verschillende varianten bij alle onlin en offline winkels zien. Hierdoor kun jij altijd de beste Pampers-deal vinden.

Deel