Nieuwe nachtluier: Pampers Ninjamas

Pampers Ninjamas Pyama Pants zijn Pampers voor kinderen die moeite hebben om zindelijk te worden in de nacht. Ze helpen om zelfverzekerd wakker te worden. De luierbroekjes zijn er voor kinderen van 4 tot 7 jaar en voor kinderen van 8 tot 12 jaar.

Luier.nl Redactie
3 november 2023 11:40

VerschonenZindelijkheid

Pampers Ninjamas Pyama Pants tegen bedplassen

Is je zoon of dochter ouder dan 4 maar lukt het maar niet om de nacht helemaal droog door te komen? Dan kun je de Ninjamas Pyama Pants van Pampers proberen. Dit zijn nachtluiers die zijn ontworpen om kinderen te helpen in de strijd tegen bedplassen. De luierbroekjes, die in 2022 op de Nederlandse markt geïntroduceerd zijn, zijn er in een variant voor jongens en een variant voor meisjes. 

Pampers Ninjamas Pyama Pants zijn gemaakt van zachte, ademende materialen en hebben een comfortabele pasvorm. Ze zijn ontworpen om de bewegingen van het kind niet te belemmeren, zodat je kindje er tijdens het slapen geen last van heeft dat hij of zij een luierbroekje aan heeft.

De Ninjamas-technologie absorbeert vocht onmiddellijk en houdt kinderen de hele nacht droog. De luiers hebben een dubbele laag die vocht en urine opvangt en helpt om lekken te voorkomen. Hiermee bieden de luiers comfortabele en effectieve bescherming tegen bedplassen.

Discreet ontwerp

Je zoon of dochter vindt het waarschijnlijk niet leuk om nog steeds een luier aan te moeten tijdens het slapen. gelukkig hebben de Ninjamas een discreet ontwerp. De luiers zijn ontworpen om er uit te zien als ondergoed en zijn ontworpen met stille materialen, zodat de luiers niet klinken als luier. Ook hebben ze een schattig ontwerp met ninja's, dat kinderen leuk vinden.

Pampers Ninjamas Pyama Pants

Pampers Ninjamas Pyama Pants kopen

Pampers Ninjamas Pyama luierbroekjes zijn te koop bij verschillende winkels. De laagste prijs voor Pampers vind je in ons overzicht op de prijzenpagina, zodat jij altijd de beste deal kunt vinden.

Deel