Neutral - babydoekjes

Neutral vindt zijn oorsprong in Scandinavië. Het bedrijf werd zo'n 40 jaar geleden opgericht en richtte zich op het tegengaan van huidallergieën. De 'gevoelige huid' werd in die tijd echt een thema, en dus moesten daarvoor specifieke verzorgingsproducten worden ontworpen. Ook de babydoekjes van Neutral zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige billetjes, handjes en gezichtjes.

Neutral Babydoekjes

Neutral Billendoekjes

Aanbiedingen Neutral billendoekjes, het actuele overzicht. Vergelijk de prijs per doekje van Neutral billendoekjes en vind de beste deal. 

KenmerkHypo-allergeen, Ongeparfumeerd, PH-Neutraal

SoortBillen en Gezicht

HuidtypeAlle huidtypes, Gevoelige huid

Gemiddelde prijs: €0,07

Gemiddelde sale prijs: €0,05

Over Neutral

Neutral babydoekjes

Neutral babydoekjes van de gelijknamige fabrikant uit Scandinavië bevatten geen toevoegingen zoals parfum en kleurstoffen. Die stoffen vergroten het risico op huidirritatie en Neutral zet juist in op het tegenovergestelde: producten die het risico op huidirritatie verminderen. 

Babydoekjes van Neutral zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige billetjes, handjes en gezichtjes. De Neutral Billendoekjes zijn zeepvrij en reinigen de babyhuid op milde wijze. Vergelijk de prijs per doekje en profiteer direct van de hoogste kortingen en beste aanbiedingen. Ze zijn minder bekend dan de babydoekjes en billendoekjes van Pampers en Zwitsal, maar worden daarom zeker niet minder beoordeeld. Wel zijn ze relatief duur in vergelijk met doekjes van eerder genoemde merken. 

Neutral: geen toevoegingen

Uithangbord van Neutral is het feit dat al hun verzorgingsproducten geen toevoegingen zoals parfum en kleurstoffen bevatten. Dergelijke stoffen vergroten het risico op huidirritatie en zijn volgens de fabrikant uit den boze. 

Neutral billendoekjes over

Neutral billendoekjes

Dit geldt ook voor Neutral billendoekjes, die voordat ze op de markt kwamen zorgvuldig zijn getest door diverse allergie- en astmaverenigingen in Noorwegen, Denemarken en Zweden. De billendoekjes van Neutral verminderen het risico op huidirritaties en allergische reacties en zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babybilletjes, -handjes en -gezichtjes.

Alle Neutral aanbiedingen

Op Luier.nl vind je alle aanbiedingen van Neutral babydoekjes. Bij de aanbiedingsprijs vermelden we altijd de prijs per 100 doekjes, zodat je altijd de beste deals ziet.

Neutral babydoekjes