Mis geen enkele vieze luier met het Poepalarm!

Heb jij (of je partner!) moeite om te bepalen wanneer je kindje een vieze luier heeft? Geen zorgen! Met het Poepalarm ben jij er nooit meer te laat bij!

Luier.nl Redactie
13 april 2021 15:53

VideoGadget

Wees er nooit meer te laat bij met het Poepalarm

De meeste kindjes beschikken over een uitstekend natuurlijk alarmsysteem wanneer er ontlasting heeft plaatsgevonden, namelijk: brullen. Ook verraadt de geur vaak een vieze luier. Maar ben jij er soms tóch te laat bij? Of doet je partner net of hij moeite heeft met het herkennen van de vieze luier seintjes? Of heeft je baby last van luieruitslag en wil je er altijd snel bij zijn? Dan is het Poepalarm perfect voor jou!

Deze slimme babygadget laat je middels de rustgevende pianomelodie van Beethoven weten dat het tijd is om de luier te verschonen! Poepalarm

Poepalarm: voordelen

- Geweldig hulpmiddel om luieruitslag te bestrijden!
- Stelt je er rustgevend van op de hoogte dat je aan de bak moet
- Zelfs je partner weet gelijk wanneer de luier verschoond moet worden
- Maakt gebruik van statische elektriciteit waardoor het 100% veilig is

Hoe werkt het Poepalarm?

Lijkt jou het Poepalarm ook wel wat? In de onderstaande stappen leggen we je uit hoe je de babygadget gemakkelijk installeert!

Stap 1. Plak het Poepalarm eenvoudig op de achterkant van de luier dankzij het geïntegreerde klittenband.
Stap 2. Schuif het knopje aan de bovenkant van de gadget naar "ON". Je krijgt een seintje van een knipperlampje wanneer je de gadget hebt aangezet.
Stap 3. Wanneer het lampje heeft geknipperd begint het Poepalarm ontlasting te detecteren en kunnen jij en je baby er weer met een gerust hart tegenaan!

Poepalarm aanzetten

Vanaf het moment dat de drie stappen zijn genomen scant het Poepalarm iedere 3 seconden of jouw poepfabriekje al wat heeft geproduceerd. En wanneer je de rustgevende pianomelodie van Beethoven hoort, is het weer tijd om aan de bak te gaan! Ook brandt er een klein led-lampje als extra notificatie!

Bekijk de video hieronder hoe je het Poepalarm installeert!



Het Poepalarm is herbruikbaar en kan tot wel 1 jaar meegaan. De gadget weegt maar 13 gram en is 3 x 4 x 1 cm groot. Hierdoor is het een zeer compact, lichte gadget waar je baby geen last van heeft. Het poepalarm werkt op 1 knoopcel batterij (CR2032) en is beschikbaar in de kleuren babyroze of babyblauw.

Deel